logo 4th Dimension d.o.o.

Otkrijte skriveni potencijal svog 4D Wand sustava: Novi modul Statistika korisnika i tvrtki

Objavljeno: 27.02.2024.
Ana, prezaposlena računovotkinja, uočila je da se na neke klijente troši više vremena unatoč jednakoj naknadi. Jednog dana, u neobaveznom razgovoru s mudrim softverskim stručnjakom i iskazivanju svog nezadovoljstva, mudri softverski stručnjak otkrio joj je čarobni modul Statistika korisnika i tvrtki unutar njenog 4D Wand sustava.
Koristeći modul, Ana dobiva dragocjene informacije o utrošku svog vremena. Otkriva da neki klijenti troše 3 puta više njenog vremena od drugih, a naplaćuje im jednako. Naoružana tim znanjem, Ana pregovara o naknadi i optimizira procese, što rezultira 20 % porastom profita. Taj čarobni modul donosi bolji uvid i efikasnost u Anino poslovanje.
Želite li i Vi kao Ana iskoristiti moć svog 4D Wanda? Što kažete na dublji uvid u to kako ga vaši zaposlenici koriste, preciznije obračunavanje troškova ili uočavanje prilika za unaprjeđenje poslovanja?
Naš novi modul Statistika korisnika i tvrtki donosi upravo to – otvorit će vam nove vidike u upravljanju poslovanjem.
 
Kako Vam modul Statistika korisnika i tvrtki može pomoći?


Modul se lako koristi, a nudi intuitivni izbor razdoblja, tvrtki i područja korištenja na kojima želite generirati statistiku.
Izrada izvještaja vrši se brzo i jednostavno u Excelu, što omogućuje naknadnu manipulaciju podacima.
Za trenutak dobivate na uvid vrijedne informacije na temelju kojih možete donositi strateške poslovne odluke:

 1. Uvid u aktivnosti:
 • Pratite unos, izmjene i brisanje dokumenata različitih klasa (PON, IZP, OTP, UFA, …).
 • Praćenje financijskog knjigovodstva.
 • Broj puštenih exporta (PDV-S, PDV-ZP, PPO, PDV-a, URA).
 • Obračun plaća, JOPPD-a, autorskih honorara, putnih naloga, loko vožnje itd.
 • Razumijevanje navika korisnika 4D Wanda je ključno za unaprjeđenje.
 
 1. Veća transparentnost:
 • Pratite tko je od zaposlenika izveo koju akciju i u kojoj tvrtki.
 • To je korisno za suradnju s vanjskim partnerima, praćenje aktivnosti na klijentima ili unutar različitih odjela vaše tvrtke.
 
 1. Mjerenje utrošenog vremena:
 • Analizirajte gdje u sustavu vaši zaposlenici provode najviše vremena.
 • Time ćete dobiti uvid koji omogućuje optimizaciju poslovnih procesa i povećanje učinkovitosti.
 
Za koga je namijenjen modul Statistiku korisnika i tvrtki?

 • Knjigovodstveni servisi: Zaboravite na približne procjene. Jednostavno fakturirajte usluge klijentima prema podacima o stvarnoj aktivnosti u sustavu.
 • Tvrtke svih veličina: Bez obzira na djelatnost ili broj zaposlenih, detaljni izvještaji aktivnosti omogućuju bolje razumijevanje unutarnjih procesa. Uočite gdje postoji potreba za poboljšanjima, usporavajuće faktore ili područja koja trebaju optimizaciju.
 • Voditelji: Smjernica za vođenje, ocijenite koliko učinkovito tim koristi 4D Wand, analizirajte njihove navike u sustavu. Pružite usmjeravanje gdje je to potrebno – to vodi boljoj produktivnosti i zadovoljstvu zaposlenih.

Počnite mijenjati način na koji poslujete:

Bez ovakvih analitičkih uvida, vaš sustav ne koristite u punom potencijalu! Kontaktirajte nas za licencu modula Statistika korisnika i tvrtki. Odgovorit ćemo na sva pitanja i predstaviti načine primjene modula u vašem sustavu.
Otkrijte skriveni potencijal vašeg 4D Wanda i podignite svoje poslovanje na višu razinu.
 
Napomena za kraj:

 • Modul ne može generirati i prikazati podatke za period dok podaci nisu bili prikupljani. Prikupljanje podataka počelo je s objavom inačice 23.07.10.1 (10.07.2023) i kontinuirano se nastavlja iz dana u dan. Važno je napomenuti da se prikupljeni podaci mogu koristiti i prikazati isključivo lokalno na samoj instalaciji 4D Wanda tj. da se isti nigdje ne šalju ili analiziraju.
 • Ako korisnik nema uključeno odgovarajuće pravo pristupa u definiciji korisničkog računa neće moći koristit modul Statistike korisnika i tvrtki.


© 2008-2024, 4th Dimension d.o.o.
 • Dane Duića 5, 10000 Zagreb, Hrvatska
 • Telefon: (+385 1) 6312 600