logo 4th Dimension d.o.o.

O nama

4D

4D (4th Dimension d.o.o.) se bavi isključivo proizvodnjom računalnih programa za MS Windows operacijske sustave. Tvrtka je osnovana krajem 1989. godine u Sarajevu i od tada razvija programe za upravljanje bazama podataka. Krajem 1994. godine 4D napušta Sarajevo i nastavlja poslovati u Zagrebu. Tijekom svih ovih godina rada proizveli smo mnoga programska rješenja, te uspješno okončali niz domaćih i inozemnih projekata. Od 1998. godine naš ključni proizvod, program za knjigovodstvo ili knjigovodstveni software, na kojem trošimo skoro sve resurse, je programsko rješenje za vođenje malih i srednjih poduzeća "4D Wand". Smatramo da je podrška najvažniji dio našeg svakodnevnog rada, važnija čak i od samog programiranja. Zbog toga svakodnevno skrbimo o svim našim korisnicima. Proizvodi nastaju uporabom najnovijih softwarskih alata prateći sva kretanja u razvoju informatike kao znanosti i informatike kroz tehnološki razvoj. Ponosno možemo reći da je svih ovih godina dinamika razvoja našeg poslovnog sustava u potpunosti u tijeku s razvojem poslovnih trendova u svijetu.

Naši proizvodi...

Sva programska rješenja proizvedena su kao 32-bitne aplikacije u case-alatu Clarion for Windows. Vrlo bitan i u Hrvatskoj jedinstven detalj - sva izvješća iz aplikacija se ispisuju u formatu koji se izravno učitava u MS Word for Windows tako da svaki izvještaj možete mijenjati ili prilagođavati vašim potrebama. Uporaba fax-modema, Interneta i bilo koja druga kompatibilnost u radu s bilo kojom Windows aplikacijom (Excel, Power Point,....) neupitna je - jednostavno: kompatibilni ste sa svime.
Pored logične kompatibilnosti preko MS Word-a, postoji čitav niz standardnih formata koji omogućavaju spajanje s drugim programskim rješenjima. Uz pomoć unaprijed definiranih formata za eksport i import bilo koji programer može isprogramirati različite kompatibilnosti, a sve u ovisnosti od potreba samog korisnika. 
Naravno, sve aplikacije podržavaju klasični lokalni mrežni rad. Ali, klasična mreža za nas je povijest još od 2000. godine. Aplikacije su od te godine optimizirane za rad s MS terminal servisima! To točno znači da možete raditi s bilo kojeg mjesta planete, pod uvjetom da je tom računalnom mjestu dostupan Internet.
Jedne iste aplikacije kod različitih korisnika izgledaju različito jer su prilagođene specifičnim zahtjevima svakog pojedinog korisnika. Naše poslovanje orijentirano je prema korisniku i samo prema korisniku. Sukladno tome i tečajevi su jedna od važnijih točaka implementiranja naših programskih rješenja. Korisnici dobivaju detaljan tečaj za rad s programom (uključeno u početnu cijenu), jednogodišnje jamstvo (uključeno u početnu cijenu), a globalne upute detaljno su izrađene za sve aplikacije.
Ako ste zainteresirani, uz prethodni dogovor, možete doći u naš ured gdje izvodimo prezentacije svih programskih rješenja. Prezentacije uvijek držimo "jedan na jedan", tj. prezentacija se vrši samo jednoj tvrtki. Preferiramo prezentacije u našim uredima iz više razloga.

Naši ciljevi

Naš cilj je zadovoljan korisnik naših programskih rješenja. Naša programska rješenja trebaju ubrzati svakodnevni rad i ponuditi podatke koji utječu na donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. Koliko smo blizu tim ciljevima, upitajte naše sadašnje korisnike - referentna lista je sastavni dio naših Internet stranica i reklamnih materijala (napomena: izuzetno se trudimo držati referentnu listu vjerodostojnom. U istom nam ne pomažu naši korisnici, pa može doći do pogrešnih podataka na istoj, a za što nismo krivi). Napomenuli bi da je velika većina naših korisnika, prije našeg, imala jedno, dva ili čak i više programskih rješenja koja su morali zamijeniti.


© 2008-2024, 4th Dimension d.o.o.
  • Dane Duića 5, 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: (+385 1) 6312 600