logo 4th Dimension d.o.o.

Isprobajte 4D Wand

Ako ste zainteresirani za naše programsko rješenje ispunite formu i bez ikakve naknade ćemo vam poslati promotivne materijale. U tim materijalima, pored tiskanog dijela (općenito o 4D Wandu, primjeri ugovora koji se potpisuju, cjenika, referentne liste, nekoliko primjeraka 4D Wand Info-a... itd), nalazi se i medij s demo instalacijom 4D Wanda. Ako demo registrirate stječete pravo na uporabu potpuno operativne inačice 4D Wand-a, sa svim otvorenim modulima, bez ikakvih ograničenja, izuzev roka operativnosti od 30 dana. Ako i nadalje zadržimo vašu pažnju, javite se telefonom ili e-mailom kako bi smo dogovorili termin prezentacije na koju ćemo vam detaljno prezentirati neprijepornu funkcionalnost, brzinu i jednostavnost 4D Wand-a.

***4D Wand je poslovno-informacijski sustav razvijen isključivo za tržište RH. U skladu s tim, promotivne materijale šaljemo samo na područje RH. Ukoliko ste strana tvrtka koja traži lokalno rješenje, molimo vas da to navedete u polju Napomena.

Ispunite podatke

sva polja su obavezna

Ime i prezime

Naziv tvrtke

Telefon/mobitel

Adresa

Grad

e-mail

NapomenaUpisom broja koji se prikazuje na ovim web stranicama u za to predviđeno polje, i potvrdom akcije na tipku „Pošaljite zahtjev“, dobrovoljno pristajete na to da se vaši podaci koji su upisani na ovom web obrascu prikupljaju i koriste isključivo za slanje promotivnih materijala i informacija na adresu primatelja. Prikupljeni podaci putem ovog web upita koristit će se za daljnju korespondenciju i kontakt s potencijalnim klijentom radi dogovora oko eventualne prezentacije i potreba potencijalnog klijenta, a bit će pohranjeni u našoj bazi poslovnih partnera i osoba u elektronskom obliku.
U skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (Uredba EU 2016/679) osobni podaci o fizičkoj osobi koji će se prikupiti putem ovog web upita, neće se koristiti ni za jednu drugu svrhu kao što su marketinška obrada, slanje newslettera i sl., osim za svrhu koja je navedena. Fizička osoba ima pravo da se njezini osobni podaci koji su prikupljeni putem ove isprave, obrišu, anonimiziraju ili da se ograniči njihova obrada. Za isto je potrebno podnijeti pisani zahtjev na e-mail adresu: 4d@4d.hr.
Slanjem zahtjeva na tipku „Pošaljite zahtjev“ dobrovoljno potvrđujete da ste stariji od 18.g. i da su vam navedene odredbe jasne i nedvosmislene.

© 2008-2024, 4th Dimension d.o.o.
  • Dane Duića 5, 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: (+385 1) 6312 600