logo 4th Dimension d.o.o.

Novi dizajn 4D Wand-a

Izlaskom Windowsa 10 i prelaskom na takozvani "flat" dizajn, morali smo i mi promijeniti dizajn 4D Wanda. :-) ili :-(. Sve ovisi tko će kako doživjeti naš novi dizajn.
Isto nije bila naša želja jer smo bili prezadovoljni dizajnom 4D Wanda do pojave Windowsa 10, ali Windows 10 su neke stvari promijenili u dosadašnjim standardima, pa smo se morali prilagoditi.
Na istom se, paralelno sa svim silnim obavezama, radilo godinu i pol dana. Završili smo sve prije mjesec-dva, ali nismo željeli puštati verziju prije predavanja završnih bilanci. Smatramo da smo na taj način izbjegli nenadanu gužvu i nesnalaženje u relativno opasnom trenutku.
Da li smo uspjeli s novim dizajnom ili ne, pokazat će vrijeme. Nije moguće vratiti se na staro (da preduhitrimo pitanja korisnika koji navike ne vole mijenjati :-)). Pišemo ovo kako bi svima dali do znanja da su mogući bug-ovi zbog novog dizajna. Kao i do sada, prijavite nam bug i isti ćemo riješiti u što kraćem roku.
Bilo kakav operativni rad bi trebao biti 99% istovjetan starom dizajnu. Trudili smo se da funkcionalnost ostane ista i osim izmjena u dizajnu ne bi trebalo doći do funkcionalnih promjena. Dakle, trudili smo se da ikone, prečaci i padajući izbornici ostanu tamo gdje su bili.
Novi izgled možete vidjeti na stranici www.4d.hr/4dwand/screenshots

4D INFO

FAQ - Često postavljana pitanja i odgovori

U modulu Upute 4D Wanda nudimo odgovore na neka učestala pitanja koja se mogu pojaviti prilikom rada u programu.

OPŠIRNIJE


4D Wand

Poslovno informacijski sustav namjenjen malim i srednje velikim tvrtkama. Pogledajte zašto ga koristi više od 1.300 zadovoljnih klijenata...

OPŠIRNIJE


4D IMC - Internet Mobile Connector (WEB SHOP, NARUDŽBE, INVENTURE, MANAGER, POS...)

Modul sadrži Internet web shop, automatsko i jednostavno naručivanje, do krajnosti pojednostavljen unos stavki u inventuru, osigurana dostupnost bitnih i važnih informacija managerima, unaprijeđen proces prodaje putem POS-a...

OPŠIRNIJE


Skeniranje i upravljanje dokumentima

Korisnicima 4D Wanda poklonili smo Uredsko poslovanje, poklonili smo 4D Wand poslovne dnevnike, a sada poklanjamo skeniranje i upravljanje dokumentima, i to neposredno iz 4D Wanda. Dovoljno je imati scaner i MS Office 2003 kako bi ste izbjegli kupovinu specijaliziranih...

OPŠIRNIJE


Kompatibilnost s bankama...

4D Wand Plaće mogu pripremiti datoteke za 14 vodećih banaka u Hrvatskoj, PK kartice kao i export za JOPPD Obrazac...

OPŠIRNIJE


© 2008-2024, 4th Dimension d.o.o.
  • Dane Duića 5, 10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: (+385 1) 6312 600