Pokretanje 4D Wand-a

Činjenica da čitate ove redove već je dovoljan dokaz da ste uspješno prošli jednostavnu proceduru i uspješno instalirali naš informacijski sustav 4D Wand. Iako je naš sustav čvrsto spregnut s operativnim sustavom, interesantan je podatak da niti jednu od svojih izvršnih datoteka nije instalirao u sistemski Windows direktorij, tako da nema bojazni da ste njegovom instalacijom pregazili bilo koju sistemsku datoteku potrebnu za ispravan rad vašeg računala. Nakon uspješno izvršene instalacijske procedure, Wand sustav se u cijelosti nalazi u direktoriju 4D.


 

Nakon uspješne instalacije programa, na radnoj površini (desktop-u) pojavila se ikonica za startanje 4D Wanda. Dakle, zelena ikona sa zvjezdicom ispod koje piše 4D Wand je prečica za pokretanje sustava. Dvostrukim klikom na nju ili, ako je označena, pritiskom na tipku Enter, pokrenuti će 4D Wand

Na starijim operativnim sustavima 4D Wand je moguće pokrenuti i iz windows izbornika Start --> 4D --> 4D Wand (na slici).

Ako je ovo prvi susret s našom aplikacijom, u namjeri da omogućimo detaljan uvid u izgled, neospornu funkcionalnost i operativni rad, potencijalnim korisnicima predlažemo da izvrše registraciju demo inačice 4D Wand-a.

Želimo vam ugodan rad i uspješno poslovanje u kojem će vam naš poslovno informacijski sustav 4D Wand zasigurno pomoći.


*** Napomena - upute se mogu razlikovati u slikama i tekstu od sadržaja koji se nalazi na vašem računalu, ovisno o inačici 4D Wanda koju trenutno koristite. Posljedica je to stalnog razvoja i nadogradnje 4D Wanda, a koji iz objektivnih razloga dinamikom ne prati i nadogradnja modula Upute. Posebno se to odnosi na zamjenu službene valute RH kuna (kn) u euro (€) i njen prikaz u uputama.